Все, що...

Волкова Тася
Все, що спалахує –
Швидко згасає.
Іноді вечір
Знову чекаю.
Болячи трохи,
Буває плачу,
Очі ховаю
В долонях гарячих.
Когось постійно
Любити мушу,
Ділити щастя,
Ділити душу!
Іноді серце
Спочину не має,
Сама не знаю
Чого шукаю.
Чужа самотність.
Печальний погляд.
А може просто
Надмірна гордість!?
Що моїм буде –
Чужим не стане,
То тільки вечір
В печальних фарбах!