То хто ти?

Волкова Тася
То хто ти мені – колишній? 
Коханий? Любий? Чи хто? 
Чи стомлений тихий вітер? 
Чи може ти мені ніхто? 
 
Чи може ти для мене дивак, 
Що дме зранку у вікно? 
Чи може просто так? 
Чи хлопчина із кіно? 
 
То ти мені – сторонній, 
Чи правеє крило? 
Чи той хто мене спросоння 
Цілує щоранку в чоло? 
 
Чи то ти секс-машина? 
Чи просто моя скотина? 
Чи той у сірих очах 
Тоне у морі сльозах 
 
Можливо, - просто коханець 
У чорнім шкірянім пальто, 
Танцюєш – останній танець 
А може…ти просто ніхто…