Моя первая любовь

Рита Александренко
                МОЄ ПЕРШЕ ТА СПРАВЖНЄ ЗЕМНЕ КОХАННЯ
                ЦЕ МIЙ ЛЕВ - В НIМ МОЇ СПОДIВАННЯ...



              Такого дивного та щирого кохання
              У всьому світі більше не знайти;
              Всі наші юні посмішки й зітхання, 
              Насправді - це любові сонячні сліди.
 
              Кохання наше ніжне та ласкаве,
              Що покриває чисті душі мов туман,
              А часом таке пристрасне, яскраве,
              Для мене - як безмежний океан!

              У шумі вітру, в квітах, в барвах,
              Я бачу ніжність та твою любов;
              В смарагдових під сонцем травах
              З'являєшся мені мов янгол знов...

              І радісно мені немов у дивних снах,
              Бо відчуваю дух життя у миті кожній.
              Воістину - згори дається вірний шлях,
              А час побачення жене думки тривожні.

              Із поміж найгучніших в світі слів
              Обрав для нас ти тихії розмови,
              Мене у себе ніжно закохать зумів -
              Обіймами сердець під небом пурпуровим!

___________________________________________________


А это нам с Левой подарок от моего папы:

Рита и Лева небес вдохновение,
Лева и Рита отрады мгновения,
Рита + Лева = большая любовь
С Господом в жизни море цветов!

Море счастья и синь небес
С нашим Богом много чудес.
Много радости и красоты,
С Ним сбываются наши мечты!

Любящие Бога земляне, Ангелы и все
небожители сердечно поздравляют
брата Леву, который заключил
вечный Завет с Богом любви
18.08.2021



МОЯ ПЕРВАЯ И НЕИЗМЕННАЯ ЛЮБОВЬ К ГОСПОДУ ИИСУСУ ХРИСТУ...            
Я ВЕРЮ В БЕСКОНЕЧНУЮ ЛЮБОВЬ ВЕЛИКОГО СОЗДАТЕЛЯ ВСЕЛЕННОЙ
ГОЛГОФСКИЙ КРЕСТ И ПРОЛИТАЯ КРОВЬ - СВИДЕТЕЛЬСТВО ЛЮБВИ ЕГО СВЯЩЕННОЙ:
https://www.youtube.com/watch?v=77pL2wl_9g4             
https://www.youtube.com/watch?v=uKQ9rx8PZNk
https://www.youtube.com/watch?v=xN-nE4hjmfU