Соковитi берези

Оксана Майданська
  Немов коріння розрослися у землі,
  Та ж то берези розцвітали на весні.
  Русалочка,що розпускала білі коси,
  Розплакалась,були солодкі її сльози.

  Проміннями ласкало привітно її душу сонечко,
  Вона ішла попри берізки соковиті - легко,
  Довге волосся торкалось берега,зелентрави,
  Переливалося як та водичка чиста у ріці...
 

                08.06.16 Оксана Майданська - Мосорук