Мотоцикл - Upstart

Кирилл Головин
За горизонт поток машин
Бежит, как день за днем.
А мотоцикл - неустрашим -
Взрыкнул, взбрыкнул конем.

Блестит мастито жаркий хром
Мотора и боков.
Со старта - пушечным ядром:
Мелькнул - и был таков!

Дыханьем ветренным взахлеб
К себе поманит синь.
И он готов, как самолет -
В отрыв от полосы.

Не любит выскочек поток,
В нем каждый приземлен.
Поддразнят выхлопом-хвостом
Заснувших за рулем!

A slow and sleeply stream of cars creeps into horizon,
But heart of gnarling motorbike will beat, will turn on.
It didn't like be bored, to wait, and start its madness run,
Like angry fighter on runway, like bullet into trunk.

Its rider trust – it can to fly, it may take of from road
And loud calling of clear sky inspire to open throttle.
It is a winner in road war and teases a slow stream.
I know - it's merely upstart’s fun - about itself scream.