Мамо

Михаил Онищенко2
           Мамо.

Мамо,  матінко,  матусю,
Я  до  тебе  пригорнуся.
Бо  люблю  тебе  рідненька,
Моя  мамо,  моя  ненька.

Мамо,  ти  моє серденько,
Вклонюся  тобі  низенько.
Я  щасливий,  тебе  маю,
І  про  те  не  забуваю.

Моя  мамо,  моє  сонечко,
Світиш  у  моє  віконечко.
Завжди  мене  розумієш,
Підтримати  словом  вмієш.

Мамо  рідна,  моя  мати,
Хочу  тебе  обійняти.
Грієш  душу  ти  теплом,
За  добро  платиш  добром.

Мамо,  матінко,  матусю…

     06:55.06.06.2016.