Коли слова приходять iз небес...

Вячеслав Романовський
 
Коли слова приходять із небес,
Складаються в рядки і навіть вірші,
Тоді цвіту я, мов травневий без,
Щоби зі мною зацвітали й інші.


О,  як хвилююсь і тривожусь сам,
Щоби слова не стали словесами,
І щиро вдячний долі й небесам
За створене душею й небесами…

5.06.2016.