Атлантида-Украiна

Юрий Сафроненко
Атлантида-Україна. (Святославу Вакарчуку)

Атлантида - це узберіжжя Чорного моря!

Де в світанках шепочуть ковила
І у росах бринить зорепад,
Засівають лелечині крила
Українськими квітами сад!

Атлантидо, Атлантидо -
Ти загадка прадавніх землян!
Україно, Україна -
Непоборкане серце слов'ян!

Вільні вітри в степах заховали
Брязкіт скифських бурхливих століть.
Де чумацькі шляхи заблукали,
На Дніпрі тепер Київ стоїть!

Атлантидо, Атлантидо -
Ти загадка прадавніх землян!
Україно, Україна -
Колисковая пісня слов'ян!

І в козацьких бурлить тепер жилах
Сила всіх Борисфенових хвиль.
А у вільних українських крилах
Із Чумацького колосу сіль.

Атлантидо, Атлантидо -
Ти загадка прадавніх землян!
Україно, Україна -
Ти словянської волі майдан!

04.06.2016=GoldKing=

Десь там інопланетні астрОноми
Атлантиду шукають чомусь!
А Земля - під блакитними схронами -
Атлантида - це ж Київська Русь!