Единственное спасение России

Сергей Крутов 54
Это похоже на анекдот
Но кто кроме шаманов Россию спасет









Криза довела: Російські шамани провели обряд на розвиток омської промисловості

 03.06.2016 
Пошуком рішення міських проблем тепер будуть займатися не тільки влада, громадські працівники та активні городяни, але ще і шамани. Днями служителі однієї з найдавніших окультних течій провели обряд на спасіння Омська. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням наsuperomsk.ru.
Як пояснив виданню один з шаманів, на обряд їх підштовхнув стан міста і бажання допомогти владі на рівні вищих сил. «Сложное состояние нашего города и Омской области, и жителей. Конечно, власти делают свое дело, а высшие силы делают его на своем уровне, и если это благое дело делать вместе, то общими усилиями мы сможем помочь нашему городу и его жителям. Кратко – суть обряда на улучшение уровня жизни города, жителей, а также процветания и возрождения былой славы города-сада и лидера промышленности, здравия наших горожан, в особенности детей и стариков», – заявила голова Міжрегіонального суспільства шаманів Олена Ведара.
Згідно з ритуалом, шаман спочатку накриває стіл з подарунками і частуванням для вищих сил, щоб закликати їх. Потім входить в транс і пояснює причину виклику, з подальшим читанням молитви, в якій просить послати благополуччя місту і його мешканцям.
Весь обряд був знятий на відео і в середу, 1 червня, викладений у Мережу. Про те, що має статися після обряду, і чи подіяли прохання на вищі сили, не уточнюється.