Гриби-бандерiвцi та Кольори-путинцi

Серез
_______________1_______________
Гірку цю істину ніколи не сприйму.
Коли грибний сезон нарешті настає,
Гриби у лісі — мов бандерівці в Криму:
Не бачу жодного, але ж вони там є!

_______________2_______________
Висить веселка, як фарбований хомут.
Сім кольорів над всім та перед усіма
Так схожі на військових Путина в Криму:
Всі добре бачать їх, але ж їх там нема!