бувай

Саша Заводов
місто тоне в тумані
а розум згорає в огні
де знайти силу
щоб вирити проблемам могилу

давить з усіх щілин
залишилось кілька хвилин
щоб залишити свій слід
і піти в останній похід

тебе полишає життя
і ти спішиш в забуття
і знову промовиш привіт
але це вже буде не той світ