3 зайвий

Саша Заводов
Барвами вкрилося місто
Але в душі, зашелестіло листя
Дахи покрились весною
Голову змило одною

та досить нести ахінею
ти задрав свою ***нею
вилазь із романтичної дупи
твою мужність не видно без лупи

і світло упало на мене
хочу бачити тільки тебе
але мантри- не допомагають
з думок тебе, не виганяють

скільки можна вже нити?
коли почнемо літрами пити?
ти забуваєш що насправді потрібно
молодість пройде непомітно

хочеться йти поряд з тобою
вже й мені зашелестіло весною
ніби і мантри уже не потрібні
наші відносини такі колоритні

на горизонті тебе і не видно
захлинула вона тебе спритно
забув, ти, як брата вже звати
який ще не навчився кохати