Лицем ри

Саша Заводов
всі ми поети егоїсти
пишемо заради культури
як же тут не "любити"
ці лицемірні тортури

всі ми відкриваємо душу,
ніби свою скриньку пандори
я вже сказати мушу
досить карикатури!