Лето

Сенько Виктор Васильевич
Лiто http://www.stihi.ru/2016/06/01/10620

Виктория Роженкова
Літо прийшло у мій край,
Пахне акація біла...
Сонце осяяло гай,-
Рання черешня дозріла...

Квіти - усюди краса,-
Літня пора золотава...
День потихеньку згаса,
Скошена друга отава...

Всюди літають джмелі,
М'ята перцева довкола...
Влітку так добре в селі,-
Сумує зачинена школа...
01 06 2016 р
Вікторія Р
********************


Лето

Лето пришло и в наш край,
Пахнет акация белая.
Сад по весне словно рай:
Рдеет Черешенка спелая.

Розы повсюду цветут
Лето вступило румяное,
Скошены травы  кладут
В копны душистые, пряные…

Шмели целуют цветы
На бесконечных просторах.
И одиноко лишь ты
Дремлешь, закрытая школа…