Кв тка

Светлана Камышная
Таку красу створить могла природа,
Це немовірний витвір від Творця.
Тут не причетні стиль і мода,
То дивний подих самого митця.
Тут ніжність шовку, бархатом прошито,
І вишивка доріжками іде, і кольори! -
Це свято серед літа.
Повтору не знайти уже ніде!