Переможем т1льки з Богом

Ольга Назарова 4
Ми є одне ціле. Ми - Тіло Христове.
 Ми є Наречена Ісуса Христа.
 Ми Церква Всевишнього Бога Живого.
 Ми є християнська велика сім'я.

 Своєю любов'ю Господь нас єднає.
 Диявол же хоче усіх роз'єднать
 (Не думайте, Біблію добре він знає,
 Щоб навіть і вірних зуміть подолать).

 Тож будьмо єдині всі, браття і сестри,
 І дружно несімо надію й добро,
 Кому тягара вже несила понести,
 Кому необхідні любов і тепло.

 В серця засіваймо надії промінчик,
 Несім Євангелію людям усім,
 Щоб біль відступив, безнадія і відчай,
 Щоб серце наповнив святий Божий мир,

 Покиньмо гріхи, дорогі браття й сестри,
 Усе, що не славить Ісуса Христа.
 Давайте зустрінемо Господа з честю,
 З хвалою у серці, в житті, на устах.

 Не час ображатись, не час сперечатись-
 Іде в Україні розруха, війна.
 Нам треба до Бога усім приліплятись,
 У Божії руки віддатись сповна.

 Забудьмо образи. Давайте прощати
 І перемагати все зло лиш добром.
 Лиш в єдності зможем усе подолати -
 Господь переміг на Голгофі все зло.

 Мій любий народе, прийми в серце Бога,
 Надійся на Нього, довірся Йому -
 Лиш з Ним буде вірна життєва дорога,
 Лиш з Ним подолаєм розруху, війну.