Нав1чно закарбуй Слово у серц1

Ольга Назарова 4
 У серце дай Слово, Закони Твої
 В думках напиши Твої, Боже.
 Навічно нехай закарбуються всі-
 Жить хочу життям переможним.

 Як часто спіткалась і падала я,
 Та Ти простягав Свою руку,
 З болота витягував і із сміття,
 Звільняв від безсилля і муки.

 Чому це траплялось? Жила більш чуттям,
 Не Духом Святим лиш і Словом.
 А Ти все чекав мене, СвОє дитя,
 До тями коли прийду знову.

 Не хочу сваволі! Ти - все і у всім!
 Життя -Ти-Дорога і Правда.
 Кому ж відкривати всі думи свої?
 Ти тільки один Повновладний!

 І погляд, і думку, слова і діла-
 Усе я Тобі підкоряю.
 В Тобі моє щастя. Тобі лиш хвала
 Із серця, із уст хай лунає!