Моя сила - Господь

Ольга Назарова 4
До кого йти мені? До кого...?!
 Хто вирве гіркоту з корінням?
 До Тебе, Триєдиний Боже,
 В молитві йду з благоговінням.

 Всі підозріння, недовіру,
 Страхи всі безпідставні, болі,
 Непрощення вирви з корінням-
 Чинити хочу Твою волю.

 Бажаю лиш по Слову жити
 І керуватись Святим Духом,
 Постійно лиш Тобі служити:
 Розважно, чесно, чисто, мудро.

 Ніхто з людей не допоможе,
 Бо кожен грішний "по зав'язку".
 Мій Боже, один Ти лиш можеш
 Забрать гріхи- Тобі не важко.

 Тільки Тобі усе під силу-
 З нікчемного зробить корисне.
 До мене Ти проявиш милість
 І серце зробиш моє чистим.

 Не хочу ні за що триматись
 І ні за кого в цьому світі.
 Даруй у всьому Твою святість,
 Дай Твою волю розуміти.

 Дай сил духовних і фізичних
 З натхненням, вміло працювати
 У церкві, на городі вдома
 Й порядок навести у хаті.

 Ти допоможеш, бо Ти - сила
 Моя, Всесильний, Святий, Мудрий.
 За все прийми подяку щиру,
 Найкращий, найвірніший Друг мій.