Просто...

Волкова Тася
Я і ти - просто друзі. Не судилось.
Любиш. І лиш обраниця твоя не я.
Любила ... та не здійснилось.
Хороша подруга ...твоя

Не жалкую. Ще знайдеться.
ТаЙ ще ж буде не один
Лиш з тобою так чинно[серце] б'ється
Розкрився той душі млин.

Ми ж друзі. Хоча... це на краще:
Не  сперечаймося ж бо дарма.
Ні суперечок ні побачень,
Ні тепла, як будуть холода.

В гірку хвилину, часу лік
Знайдеш розраду й співчуття.
Просто Утішу й зрозумію,
Як може брата, та сестра.

Як завжди,  зустрінемось з тобою
Даруєм щиру усмішку свою.
Ти , скажи, що діється зі мною?
Ми лиш друзі, хоч я тебе люблю.