Лiто

Виктория Гребенюк Роженкова
Літо прийшло у мій край,
Пахне акація біла...
Сонце осяяло гай,-
Рання черешня дозріла...

Квіти - усюди краса,-
Літня пора золотава...
День потихеньку згаса,
Скошена друга отава...

Всюди літають джмелі,
М'ята перцева довкола...
Влітку так добре в селі,-
Сумує зачинена школа...
01 06 2016 р
Вікторія Р