На злет

Светлана Камышная
На злетi в сонячнiм промiннi,
Пронизана теплом до дна,
Вона, як парус в морi синiм,
А у душi цвiте весна.
А вiтер нiжить ii тiло,
Здiймає сукню до небес,
Вiн безсоромник дiє смiло,
I  в тих стосунках є прогрес.