Чи то ж нка, чи птах?

Светлана Камышная
Чи то птах, чи то жiнка,
Крил розмах, в небi дзвiнко,
Чути вiтра грайливiсть
І його полохливiсть.
Вiн хвилюється дуже,
Бо торкнеться i тужить...
Чи то жiнка, чи птах,
Пролiтає в лiтах...