Як хочеться

Светлана Камышная
Як хочеться все встигнути в житті!
Так хочеться красою милуватись,
Писать вірші, співать звінкі пісні,
Роботі  своій щедро віддаватись!
Щоб кожний день вмістити міг в собі,
Все що люблю, чим можу обмінятись,
И дарувати, що далось мені,
З приємними людьми, приємно знатись!