Ми ма мо крила...

Светлана Камышная
Ми маємо крила, у всіх вони є,
Не всі ж ми вчимося літати.
Сидіть на землі, це було не моє,
Сварила за те мене мати.
А я все злітала до хмар, до небес,
І там я вивчала науку,
Можливо, тому в мені Бозя воскрес,
Подав меня мудрості руку.