Весiльний день

Амале
Весільний день
І навздогін
Осінній дзвін
В прозору тінь
З гілок-калік
Тихенько стік
У жовтий джбан
Тонкий туман
Як з рани сік
Як з яблук кров
То місяць вгору
Вже зійшов
І твердне слово
Як рубець
На дні роз-ру-ба-них  сердець.