Кладбище самолетов - dead airplanes

Кирилл Головин
Волнуется небесный океан,
Грядущей бури в нем звучит легато.
На дне его - крылатые гиганты
Расставлены навеки по местам.

По спинам их десятками плетей
Ударит непогода мокрым снегом.
Я знаю, что такое помнить небо
Я знаю, как им хочется взлететь.

Dead airplanes.

The ocean of lead sky is hesitate,
It's has a sound of a future gale
Winged giants backs is covered wet air,
Is frozen like a stones in this state.
 
A snow with rain are violent for wings,
Like sentence onto shoulders of guilty.
I know, what high in sky themselves will be,
Because it is a last of aircraft dream