В зорях небеса

Виктория Гребенюк Роженкова
Сяють зорі сонні,
Приспані вітрами...
Здалеку лимонні,
Не втрачають гами...

Дивина та й годі,
В зорях небеса...
В дружнім хороводі,
Справжні чудеса...

Мерегтять красуні,
В золотім вбранні...
Маленькі та юні,
До душі мені...
25 05 2016 р
Вікторія Р