Пашманвал

Гулья Мисриханова
 ЖИв ацукьна зин рекьерал
Фидай пад заз жегъизмач
Зин рик1 кьунвай и пашманвал
Куьз цаварал хъифизвач!

Я  пашманвал ! вун цаварал
Хъифидайди яхъ хиве?
Вин ериндал к1енивал мад
Гьахь хъувурай зин рик1е

А гьал хуш я зазни -рик1из
Фад ахлад вун жуван рекьиз!
Зурзурмир зун твамир хъиле
Пашманвал ваъ- хъвер хьуй рик1е!