Я хочу...

Мила Кирилюк
Я хочу, щоб ви ВСІ були ЩАСЛИВІ!!!
Щоб заздрість оминала стороною…
І йшли повз вас нечемні і зрадливі…
Хай буде сповнене життя ЛЮБОВ’Ю!..

Усі, хто заздрять, люди спорожнілі…
(Бо чистота – основа всіх основ!)
Я хочу, щоб ви ВСІ були ЩАСЛИВІ!!!
Хай буде в вас, й навколо вас – ЛЮБОВ…

23.05.2016