Йти менi чи нi...

Вячеслав Романовський
Твоє вікно – веселе і сумне –
Чекати буде звечора мене.

Зазивно світло з шибок вигляда,
Надію жінки втомлено гойда.

Все є при ній, але того нема
Від чого пахне травнями зима,

І серце, наче вишня, зацвіта,
І у душі щось радісно світа.

А з нею, з нею, як в хиткім човні,
Тому й не знаю: йти мені чи ні…

22.05.2016.