Каква среhа шта ти створjен - на сербском

Евфросиния Капустина
Моje срце свира све  песме само за тебе
И жице гитаре огњен.
Драги моj, драги моj, као много си лепе,
Каква срећа шта ти створjен.

Изненада судбина састанак нам дао…
Бити заjедно заувек.
У своима снива ми одавно то знао,
Моj наjомиљене човек.