Майские вечера

Рита Александренко
ТРАВНЕВІ ВЕЧОРИ

 Травневі вечори -
 Теплі і прекрасні,
 Ось соловей згори
 Співа про зорі ясні.

 Цвіте усе навколо,
 Все зеленіє, квітне,
 І сонце йде до долу
 По небесам блакитним.

 Там вітер виграває
 На струнах тонких віт,
 Творцю пташки співають
 Під ніжний шелест квіт.

 Травневі вечори -
 Закрий тихенько очі...
 Немає кращої пори,
 Як травня теплі ночі!

 ____________________

 Ріта, травень 2016

 Послухайте: https://www.youtube.com/watch?v=uKQ9rx8PZNk