Рiдна моя Севастянiвка

Валентина Козаченко
Рідна моя  Севастянівка!
Навіть і взимку теплом
Тихими ранками ранніми
Гріє далеке село.

Чистими свіжими росами
Змию буття каламуть,
Щ о замітає торосами
Істин простих вічну суть.