Кудись подiвся сон

Ерёмин Валерий Алексеевич
Кудись подівся сон, що ночі десь зникає.
І де його знайти , цього ніхто не знає.
Думки  у голові  рояться наче мухи.
Немає сил звестись, спинити оті муки.

Летять думки летять…Часи й хвилини линуть.
Я мабуть не діждусь , коли  мене покинуть.
Пробігло все життя бурхливою  рікою.
Усі думки в мені живуть самі собою.

Вже ранок надійшов, палає над горою.
Нарешті й сон прийшов , схилився наді мною.