Сяйво

Анна Либорских
Бачиш? Місячне сяйво.
Колись так багато знала про нього - тепер це зайве...
У нас на сніданок - сирість та мряка.
За кожен момент насущний дякую!

Знаєш? Я дуже люблю тебе!
Хоч зовсім нічого не можу дати часами лютими...
Напам'ять цитую Ніцше замість нічної казки,
Але ні словом, ні вздохом не видам, що важко.

Чуєш? Не проси милостиню!
А діти твої всеодно виростуть
Хоч в галереї, хоч у підваллі...
Не гаси істину, вона укаже їм, куди далі.