Будь щаслива!

Мила Кирилюк
Навколо вітер, дощ чи злива…
А ти все рівно будь ЩАСЛИВА!..
Кругом ненависть, заздрість, зло…
А ти – неси в собі ДОБРО.

Нещирість, грубість навкруги…
Тобі ж – лиш радість до снаги.
Шукай в собі яскраве й світле!..
У сяйві усе темне никне…

І не спустошуй собі душу,
Йти проти себе не примушуй!..
У стані легкості і щастя
Тобі створити диво вдасться!..

А все пусте і некорисне
Майбутнього не має, звісно…
Хай буде сенс у твоїх діях!..
Ти – капітан своєї мрії.

18.02.2016