Все болить

Елена Нимченко
Коли вночі.. Коли удень..
Видна холодна тінь...
Всередині полум'ям горить,
Дуще тіло все тремтить..

Лише сама.. Пробач мене
Кохала я .. Кохав і ти..
Це знали всі...
Ти вся моя душа..
Увесь мій світ..
Моє життя.
Повір мені, ти все то є
Щоб жити далі..
Лише тебе кличу уві сні

Моя любов, творіння Боже
Сховай мене подалі всім собою.
Бо серце так болить..
Побудь зі мною поруч...

На усе життя..