Невже це наснилось...

Михаил Онищенко2
Невже  це  наснилось…

Невже  це  наснилось,
Наснилось  мені.
Що  були  у  мене,
Щасливії  дні.
Коли  гарну  дівчину,
Я  покохав.
Як  долю  свою,
Довго  шукав…

Ой,  люба  моя,
Ми  давно  вже  сім"я.
Без  тебе  не  можу,
Прожити  і  дня.
Без  тебе,  так  сумно,
Одиноко  мені.
І  всі,  так  похожі,
Однакові  дні.

А  з  тобою  кохана,
Я  розквітаю.
І  горя  й  печалі,
Уже  я  не  маю.
Ти  сонце  моє,
Весняний  мій  цвіт.
Люблю  я  тебе,
Тобі  шлю  привіт!

А  ще  довгих  років,
Тобі  я  бажаю!
Здоров’я  міцного,
І  щастя,  без  краю!
Бути  коханою,
І  самій  любити.
В  мирі  й  достатку,
Нам  разом  прожити!

Невже  це  наснилось  мені…

       13:30.13.05.2016.