З Украiною, в серцi

Михаил Онищенко2
З  Україною,  в  серці.

З  Україною,  в  серці,
Пісні  ми  співаємо.
З  Україною,  в  серці,
Усе  ми  пізнаємо.
З  Україною,  в  серці,
Ми  все  подолаємо.
З  Україною,  в  серці,
Завжди  і  встаємо.

Приспів: Україно  моя,  ти  мій,  рідний  краю,
Батьківська  і  дідівська,  святая  земля.
Україно  моя,  зелений  розмаю,
Україна  моя,  бо  люблю  тебе,  я.

З  Україною,  в  серці,
Нас  ніхто  не  здолає.
З  Україною,  в  серці, 
Каже  і  мати  моя.
З  Україною,  в  серці,
В  нас,  кращої  немає.
З  Україною,  в  серці,
Всюди  був  і  сам  я.

З  Україною,  в  серці, 
Живемо  ми  у  Світі.
З  Україною,  в  серці,
Чуємо  спів  солов”я.
З  Україною,  в  серці,
Ми  за  все  і  в  одвіті.
З  Україною,  в  серці,
Тільки  ти,  тільки  я.


З  Україною,  в  серці,
Ми  будемо  здорові!
З  Україною,  в  серці,
Хай  усім  нам  і  щастить!
З  Україною,  в  серці,
Всі  зростаєм,  в  любові.
З  Україною,  в  серці,
У  нас  і  кожна  мить.

З  Україною  в  серці…

    21:05.12.05.2016.