Колиска, плетена з городiв ставкiв

Валентина Козаченко
Колиска, плетена з городів і ставків
Гойдається в селі над берегами.
Лелека там в  очеретах  ходив,
Гойдав колиску  босими ногами.

Там в королівських голубих лісах
Було квітучо -біло. синьо-рясно.
Викочувався килим аж на шлях.
І жайворонок млів під небом ясним.

Колиска, плетена з ромашковіх полів
З дико-солодкими, гіркими черешнями,
Прозорими  джерелами  ставків,
Зціляє  душу  тихими  піснями.