Весна красу даруе уночi

Виктория Гребенюк Роженкова
Прийшла весна, і хочеться розваг,-
Від сонця накалилась атмосфера...
А вітерець, як справжній диво- маг,
Він чимось схожий трішки на суфлера...

Над річкою гойдає верболози,
Як та малеча всюди бешкетує...
Та у весни завжди свої прогнози,
Вона  радіє, а бува  сумує...

То сонце то дощі, і навіть злива,-
Весна красу дарує уночі...
У шатах, неймовірна і красива,
Сховала від людей свої ключі...
18 05 2016 р
Вікторія Р