Я буду ждати

Оксана Майданська
Я буду ждати, щоби почути хоч твій голос,
А може ще колись зустрінемось з тобою.
Нам повернути уже той день не в змозі,
Той погляд ніжний і впевненість у тобі.

Хоч інколи в емоціях щось чудне коїться,
І біль у мить стискає аж до сліз в душі,
Я покохала любий в перше у зрілім віці,
І було в нас обох прекрасне почуття.

Та фантастичні відчуття бувають різні,
І своєрідна була загадкова пристрасть.
Ми зволікаємо завжди собою скрізь.
Причина тут одна то перехід у часі.

Та ти читаєш мої мислі, ти знає всі мої думки,
Усе що я пишу всі зняті фотографії й картинки.
Все наче пересікається і зустрічається в моїй уяві.
У повсякденному, чудовому, різноманітному житті.
                15.05.2016                22.00          О.М.