квартал бедняков

Филмор Плэйс
***
квартал бедняков
мальчик играющий
с коробкой от пиццы

poor quarter
boy playing
with a box of pizza


***
увядшие ландыши
утешает подругу
пьяная шлюха

wilted May lilies
gives solace to her friend
drunk whore


***
городской праздник
снимает бумажные крылья
хромая фея

city festival
removes paper wings
lame fairy


***
пустое кафе
облизывает с пальца бармен
просыпанный сахар

empty cafe
Bartender licks from finger surface
spilled sugar


***
спят городские
тиха и прозрачна
деревенская ночь

city boys sleep
quiet and clear
rustic night


***
дом обветшалый
ставят тарелку с гербом
перед собакой

dilapidated house
they put the plate with the emblem
in front of the dog