Ранок

Наталья Люшневская
 
Сходить світанок над гаєм,
Стелиться сріблом туман.
Сонце пливе з небокраю -
Пише природа роман.

Квіти цвітуть в перелозі -
Радість довкіллю несуть.
Хилить верба при дорозі,
Бджілки в садочку гудуть.