Весенняя непогода. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Весняна негода

Зима скінчилась. Та нависли хмари
Над дахом. І морозно на душі.
Прийшли думки - нахабні яничари,
Внесли тривогу в серце, і в вірші.
Я їх жену - вони у спину дишуть,
Обсіли, полонили навіть сни.

...Десь крапає вода у повній тиші
З байдужістю до проявів весни.
16.04.2016