Як ти солодко снишся...

Вячеслав Романовський
   
Як ти солодко снишся
І цілуєш мене!
А промовлю:  «Залишся»  –
Ява-сон дремене.

І при зустрічах очі
Не шукаєш мої,
Та приходиш щоночі
В солов’їні маї.

І солодкими снами
(Бо живу лиш у снах)
Шаленіє із нами
Божевільна  весна.

15.05.2016.