***

Настасья Сидорушка
Аж за край, за мої береги,
Чути шепіт - то глас Берегині,
Знай,що серцю твому до снаги
Битись в такт до мого віднині.

Знай,що кожне несказане слово,
То є відчай твого відчуття,
Відібрати в людини мову?
Тоне кара, а каяття.

Відібрати в людини душу?
Я нізащо її не змушу!
А віддати свою - забирайте!
Що не втримати - відпускайте.