Капличка

Виктория Гребенюк Роженкова
На узбіччі дороги капличка,-
З куполами, але невеличка...
Вся у квітах, є поряд криничка,
Там співає маленька синичка...

Скрізь травичка зелена й роздолля,
Тиша, і спокій і божі дива...
Тут і душам спасенним є воля,-
Бо капличка синенька жива...
14 05 2016 р
Вікторія Р