Прославимо Iм я

Людмила Дзвонок
Щоб будувалась церква – то ж зовемо
Святого Духа в кожну мить життя.
Хай Бог із нас трудівників формує,
Відроджує Свої всі почуття!

А потім ми на всіх Господніх ланах
Спроможемося йти у гурт людей –
Пізніше повертатись будуть з нами,
Щоб стати серед званих тих гостей,

Коли прийде той час святого шлюбу,
Збиреться де Господня вся сім’я,
Отець на всіх дивитись буде любо...
Працюємо! Прославимо Ім’я!
                13.05.2016