Море

Вячеслав Романовський
      
І щось
озвалося в мені,
і затуманилось
сльозою,
коли замріло
вдалині
на всі усюди
бірюзою.

Солоним
свіжим вітерцем
хлюпнуло море
нетерпляче
і все єство,
дзвінке, гаряче,
принишкло
з сяючим  лицем…

13.05.2016.